Leuke actie!
Als Young Professional (t/m 26 jaar) kun je gratis naar het knvi-srvision23 congres op 19 april!

De KNVI – Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals – is hét platform voor informatieprofessionals in Nederland. De plek om je professionele netwerk uit te breiden, anderen te ontmoeten en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het vakgebied via events en andere vormen van kennisdeling.

We hebben een leuke, gratis actie voor jou! Check snel wat je moet doen; het aanmelden kost niet veel tijd en je krijgt er zeker iets moois voor terug!

Kom als young professional of student* gratis naar het KNVI-SRVISION23 congres over waarde (meetbaar) en waarden (duurzaamheid, diversiteit, inclusiviteit in IT Service Management
op woensdag 19 april 2023

én

profiteer meteen van een jaarlang gratis KNVI-membership met vele voordelen zoals een gratis vakblad (AG Connect online) en gratis deelnemen aan events van de KNVI.

Meld je aan via knvi.nl/srvision23

1. Klik eerst op de gele button Aanmelden.
2. Maak daarna een account aan en klik onderaan op registreer. Vul  als bedrijfsnaam: TalentTwist in.
3. Vervolgens log je op de pagina die dan volgt in met je opgegeven emailadres en wachtwoord.
4. Vul gegevens die we nodig hebben en vergeet niet de actiecode SRVISION23YP (let op: hoofdlettergevoelig!) te gebruiken.
5. Je bent gratis aangemeld voor het KNVI-SRVISION23 congres op 19 april en bent gratis een jaarlang KNVI-member met vele voordelen zoals een gratis vakblad (AG Connect online) en gratis deelnemen aan events van de KNVI!