Hartelijk dank voor je inschrijving.

Je ontvangt een bevestiging per mail van je inschrijving. Soms komt deze in je “Spambox” terecht, let daar even op.

Hoe gaat het nu verder?

Heb je direct op een vacature gereageerd?
Andere kandidaten krijgen ook een kans om te reageren en zodra de gegevens compleet zijn, nemen wij contact met je op. Hoe snel dat zal gaan kunnen we niet op voorhand zeggen. Dat hangt mede af van de voorwaarden die de opdrachtgever aan de vacature stelt.

Geduld hebben
Na je inschrijving is het even geduld hebben en dat kan best lastig zijn. Inschrijven betekent eigenlijk een open sollicitatie, waarmee je aangeeft dat je beschikbaar bent. Helaas is het voor ons niet mogelijk om iedereen die zich inschrijft direct persoonlijk te spreken. TalentTwist gaat op basis van de ingevulde gegevens op zoek voor jou naar geschikte vacatures. Hoe snel dat zal gaan kunnen we niet op voorhand zeggen. Dat hangt mede af van je wensen, je mogelijkheden en de criteria die jij en werkgevers aan een vacature stellen.
We bevelen je aan om ook zelf de vacatures op onze site in de gaten te houden. Niet alle vacatures komen erop te staan, soms hebben we bij een vacature direct de geschikte kandidaat gevonden.Kennismaking TalentTwist
Wanneer we iets voor je gevonden hebben, nemen we contact met je op en volgt een kennismakingsgesprek met TalentTwist.
Zolang je nog niets gehoord hebt, zijn we nog hard voor je op zoek en hebben we helaas nog niets passends gevonden.

Kennismaking werkgever
Wanneer uit het eerste kennismakingsgesprek met TalentTwist blijkt dat de vacature ook echt bij je past, volgt een kennismakingsgesprek met de werkgever.

Er is een match!
Komt uit de kennismaking een match? Dan kun je na afronding van de sollicitatieprocedure kun je aan de slag! TalentTwist zal zo lang als nodig en gewenst is betrokken zijn.

Als het nodig is zal de jobcoach voor de langere termijn jou en je nieuwe werkgever ondersteunen met raad en daad.

Heb geduld, we doen ons best voor je.

Hartelijke groet en een mooie dag,
Team van TalentTwist